Hier gehts zur Topliste

Friday 2 December 2016

Afaceri Poligrafice - Anunturi mare si mica publicitate, Afaceri ...

                     http://runescape.afaceri-poligrafice.ro/                   

 Anunturile pentru care optati sã aparã în revista tipãritã apar simultan si în revista on-line. În revista curentã on-line puteti cãuta menu-ul RUBRICI DE MICÃ PUBLICITATE lista cu rubricile disponibile de micã publicitate sau puteti consulta sub INFORMATII GENERALE lista rubricilor de micã publicitate (gratuite sau contra cost).
  • Formulati anuntul în scris si precizati-ne pentru ce rubricã de micã publicitate ati optat. Dacã noi nu prezentãm exact rubrica de micã publicitate pe care ati dori-o, ca disponibilã, vã rugãm sã ne sugerati dvs. orice alt&˜ rubricã, deoarece noi suntem foarte flexibili. Comunicati prin fax sau e-mail sau telefonati la 0722 242 746 pentru a discuta orice problemã.
  • Tarife pentru micã publicitate si conditii de gratuitate: Anunturile de micã publicitate pot fi gratuite în limita a 36 de cuvinte cumulate pentru o firmã, cu conditia ca activitãtile comerciale promovate sã nu fie sistematice si cu conditia ca ofertantii sã specifice preturile la rubrica de VÂNZÃRI.

No comments:

Post a Comment